13 juni, 2018

Vuxna

Skriv gärna något i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Ditt inlägg kommer att visas gästboken när vi har granskat det. Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg alls.
(inga inlägg ännu)

————————————————————————————————————————-

Hej Josef! 
Vilken sanningsenlig och korrekt artikel du har skrivit: ”Därför sätter barnen sina förorter i brand”. Vilken inspiration! Detta kan jag använda som inspiration till mina seminarier.

Tara B.


Hej Josef. Tack så mycket för dina föreläsningar. Jag har hört så mycket positivt från våra pedagoger, det var verkligen uppskattat. Vi känner oss väldigt nöjda att vi anlitade dig för att föreläsa i ämnet ”integration”.

Ingela G. Förskolechef – Degerfors


Hej Josef!
 Tack själv! Jag har bara hört positivt från elever och skolpersonal om dina föreläsningar. Du lyckades skapa intresse och engagemang hos eleverna och jag är övertygad att en del av dem gick raka vägen hem och tog en diskussion med sina föräldrar.

Juanjo Izaguirre, administrativ ledare, Örebro


Stort Tack Josef, det var en mycket bra föreläsning och intressant dialog som du bjöd in till.

Bosse – Örebro


Hej Josef. Sitter i Taxibilen och har börjat mitt körpass. Och tanken på dig dök upp. Du är en underbar människa. Du berörde verkligen mitt hjärta ❤️ med glädje och tårar – på föreläsningen jag var på Taxi Stockholm. För jag förstår människor. Jag har delat din sida på min Facebook och rekommenderar människor att besöka din sida. Hoppas det är okej. Jag älskar att köra Taxi på Taxi Stockholm. Har kört i 3 månader nu. Önskar dig en trevlig helg.

Mvh: Marie Taxichaufför. Marie – Nacka


Stort tack för en inspirerande föreläsning, som jag kommer att ta med mig både i jobbet och i övriga livet. Allt gott bror.

Jan N.


Wow du är bäst. Tack för en lärorik tankeväckande sanning idag på Taxi Stockholm 150000.

Malin – Sollentuna


Bror, 
Tack för föreläsningen idag.
 Jag lärde mig mycket som jag tog med mig från din föreläsning. Du är helt fantastisk som föreläsare, det är som om du aldrig gjort något annat. 
Jag lovar att läsa dina böcker. 
Tack igen.

Alan Osman, Kista


”Inspiration om integration och samarbete av Josef Kurdman – en proffsig föreläsare med humor och sälta!”

Ulf Hansson Härning


Hej Josef, det var en mkt intressant och inspirationsgivande föreläsning du gav oss på kursen igår. Skrev ett par fina ord om din föreläsning och gav dig 4 / 4 p.) Du är påläst, har talets gåva, är humoristisk och en mkt bra föreläsare som föreläser med inlevelse och positiv energi.

Kim B. – Sthlm


Otroligt bra föreläsning i kväll i Skogås, sprider gärna till fler att gå på torsdag.

Christina


Hej Josef! 
Jag vill åter igen tacka dig för en bra föreläsning. Kom hem för en liten stund och möttes i dörren av min son, som inte hälsade när jag kom hem utan det första han sa var: – Visst var han bra?
Han har pratat så gott om dig de här veckorna och nu förstår jag varför. 
Du har verkligen gjort ett avtryck i min sons liv och det är jag glad för. Hoppas jag får chansen att lyssna på dig fler gånger.
Jag köper gärna din bok.

Maria M. Y.


Hej Josef, Jag var på det föredrag som du höll för oss blivande taxiförare på Taxi Stockholm i onsdags och vill bara tacka för det bästa jag hört på väldigt länge.
 Du borde ta hand om Sveriges integrationsfrågor och jag är fullständigt övertygad om att du skulle göra ett väldigt mycket bättre jobb än nuvarande ministrar. Ditt föredrag öppnade mina ögon för mina invandrade och blivande kollegors situation och deras känslor för sitt, både gamla och nya hemland. Har inte funderat på det så mycket tidigare men har nu en helt annan förståelse. Jag satt med tårar i ögonen många gånger under din föreläsning och för första gången förstod jag (kanske) hur våra invandrare känner det.
Jag har själv en finsk mamma men har aldrig hört henne berätta varför hon flyttade till Sverige som ung strax efter kriget (finska vinterkriget mot Ryssland) men det har jag nu bett båda mina föräldrar, som är i är i 80-års åldern, att skriva ner så jag och mina barn får höra/läsa deras historia – som jag inte heller vet något om. Konstigt, men jag har aldrig funderat på mina föräldrars bakgrund, du vet, man bara lever på… men nu, blev jag väldigt intresserad av min EGEN historia.
Återigen, Stort TACK!

Med bästa hälsningar,
Ulf


Tack för en jättetrevlig föreläsning igår. Jag fick en del att fundera på, även om jag visste det mesta redan. Det är alltid bra att se saker från ett annat perspektiv.

Marianne – Stockholm


Tack för en intressant kväll i Luleå, många kloka ord.

Ewa


Tack för mycket bra samtal under min hemresa. Gav en helt annan syn på massa saker.

Anette, Nyköping


Tack för en intressant och givande föreläsning i Lycksele idag 9/10, det var verkligen fascinerande att lyssna på en person som har fötterna i 2 kulturer. Jag tror att du skulle ha glädje av boken ”Kulturgrammatik” av Gillis Herlitz. Hoppas du orkar jobba vidare med detta så viktiga budskap och tack än en gång för boken.

Hälsningar / Göran Boman, Lycksele


Hej Josef! Trevligt att du har utvecklats så mycket. Jag ser fram emot att du dyker upp i Haninge för ev. föreläsning för turkiska kvinno- och ungdomsföreningen. Sköt om dig.

Gulten, Haninge


Hej, Josef! 
Hoppas din sista dag hos oss blev riktigt fin och att eleverna fick sagt allt de ville säga. ”Min” klass var eld och lågor, och ville verkligen att du skulle minnas dem, så som de kommer minnas dig. Hoppas Silvias tårta var god, hon var såååå fin.

Pernilla Hell, Trollhättan


Du har medverkat i väldigt bra föreläsningar och vi kurder är stolta över dig. För ett fritt Kurdistan.

Agit, Botkyrka


Tack Josef för en fin föreläsning igår på Café Mix i Flemingsberg.

Marianne, Flemingsberg


Hej, Vill tacka för en superbra föreläsning och att våra barn har fått möjligheten att få ta del utav dina kunskaper och erfarenheter. Båda barnen tycker att dina lektioner är så intressanta. Tack för att du bidrar till en sund framtid!

Cilla Hettman, Skogås


Hej Josef, 
TACK för all ditt engagemang på dina lektioner. Du har fått min dotter att bli ännu bättre elev och person. 
Hon nämner dig varje dag och längtar efter dina lektioner.

Mark T, Trångsund


Hej Josef! 
Varmt tack för att jag fick vara med på din föreläsning idag, du gör ett bra arbete för elever och oss lärare på skolan. Pratade med några av eleverna på väg hem och alla tyckte om dig med respekt, och du når verkligen fram med ditt budskap.

Lasse Dahlin (Enskede Gårds Gymnasium)


Tack för en jättebra föreläsning på Dalaröskola i går. Det var intressant och givande att lyssna på dig. Du behövs i vårt samhälle.

Mvh: Gisela K. R. Dalarö


Hej och tack för både igår, föräldraföreläsningen och den föreläsning vi erhöll som personal Malmsjö och Storvretskolan vid terminsstart! Många tankar väcks till liv av utanförskap och att inte förstå varandra.

Katarina Andersson, Tumba


Hej Josef. Ville bara lämna ett märke i din gästbok och tacka för allt du delger mina elever – Tack!

Göran S. Enskede Gymnasium


Du är en mycket bra talare min herre.

Greven av Monte Cristo


Om fler vore som du, skulle rasismen minska.

N, Borås


Hej Josef, Jag vill bara tacka dig för en mycket givande kväll. Synd bara att ha känslan av att verkligheten faktiskt är att många föräldrar inte 100 % engagerar sig i sina barn. Tack för bra föredrag!

Jessica J. Botkyrka


Fantastisk föreläsning! Tusen tack!

Catharina F, Tumba


Du har hjälpt min syster sååå mycket. Det är bra att det finns såna personer som dig.

Sanaz, Kista


Stort tack för din föreläsning på SAM-gymnasiet igår kväll, onsdag. Dessvärre representerades endast ca 7 elever av sina föräldrar. Vi föräldrar borde väl vara mer engagerade i våra ungdomar än så? Hoppas att det blir fullt hus ikväll.

Åsa, Förälder, Järfälla


Hej Josef! 
Du gjorde succé på vår tillställning på Norra Latin i onsdags (22/11) garanterat nya, annorlunda infallsvinklar och absolut det mest uppiggande & tillika uppmärksammade inslaget! Vi vill ha mer!

Monica Klavsjö – Handels


Bra jobbat keko, jag blir glad varje gång kurder når framgång! Biji Kurd u Kurdistan.

Gurgin


Hej Josef! 
Jag tycker att du gjorde en oerhört bra föreläsning idag i Karlskoga. Du fick verkligen alla att tänka om. Tack!

Emma, Karlskoga


Hej Josef; 
Såg dig när du var med i TV4´s nyhetsmorgon, då du talade om föräldrars ansvar för sina barn och att i stor sett allt beror på föräldrarna. Jag håller m dig fullständigt, bra att någon vågar stå upp och tala om för folk hur det ska vara!

Ann-Sofie – tvåbarnsmamma


Hej Josef! 
Sitter och lyssnar på dig när du gästar Malou Von Siverts i TV4 och blir så glad att du vågar erkänna det negativa i förorterna och inte bara romantiserar det. Jag är själv uppvuxen i Alby och känner att jag inte vill bo kvar för mina barn mådde inte bra där … Tack igen.

Anna- Maria


Hej Josef! Jag är mamma till Mattias. Jag vill bara tala om för dig hur otroligt tacksam och glad jag är att du finns i hans liv. Han kan prata med dig om allt, känns det som. Tack för att du finns och bryr dig.

Helene, Vårberg


Josef! Jag vill börja med att tacka för en känslostormande föreläsning igår i Söderholmsskolan matsal. Trots att det inte var så många föräldrar så tycker jag att det ändå blev en ruljangs i diskussionerna. Det jag vill lyfta som det poängterande perspektivet är ”ALLAS ANSVAR”. Tack!

Pia W, Skärholmen


Marhaba Kurdman. Hur mår du? Jag glad känna dig och lyssna dig Min pojke pratar mycket dig och tycker du bra lärare. jag också tycker så det var bra förläsning till skolan föräldrar Jag stolt du är kurd. Xwedi hafiz.

Azad, Bredäng


Hej Josef, ville bara tacka för en trevlig och intressant föreläsning för oss föräldrar på Slättgårdsskolan häromkvällen. Ha det fint och lycka till.

Thomas A, Mälarhöjden


Hej Josef, Jag var på din föreläsning för föräldrar i Hackstaskolan. Du sa mycket fina saker om våra ungdomar och klargjorde på ett mycket bra sätt hur framtiden kommer att se ut i Sverige. Dina lovord till den svenska kvinnan och hennes kamp för ”frigörelse” fick i alla fall mig att tänka till ordentligt. Tack för att du hjälper våra ungdomar.

Kia Englund, Åkersberga


Hej Josef! Du är en pärla! Jag är förälder som också var och lyssnade på dina visdomsord i Åkersberga. Tack!

Hans, Åkersberga


Hej Josef. Efter din föreläsning för oss föräldrar i Bergaskolan förstår jag att min son och hans vänner har ändrat uppfattning i olika frågor. Stort tack för hjälpen.

Carl, Åkersberga


God kväll Josef. Måste bara få tacka för föreläsningen i Åkersberga. Jag håller med dig om att det i första hand är missförstånd som leder till problem mellan svenskar och invandrare och att vi absolut bör anstränga oss mer i att lära känna varandra. Tack.

En mamma, Åkersberga


Hej Josef! Tack för den intressanta och inspirerande föreläsningen för oss föräldrar i Åkersberga. En mycket intressant och tankeväckande analys av integrationspolitiken. Lycka till med allt.

Kalle, Åkersberga


Kurdman, tack för alla tankar / texter som får oss att ställa frågor till oss själva och vår omgivning. Integration är ömsesidig, likaså respekt för varandras olikheter.
Jag ber med mig dina kloka ord.

Kram Cannem, Nacka


Tack för idag. det var mycket trevligt, jag gillade att vara med på lektionen. Vi ses och hörs snart.

Inger Stark, Farsta


Hej Josef! Jag hörde reportaget i studio 1-programmet i P 1 från Lillholmsskolan idag. Det var jättebra och du förmedlar många bra tankar som ger de ungdomar du möter framtidshopp, förståelse för både sig själva och andra och betydelsen av ta de själva är med och tar ansvar för sin framtid, samt att det är möjligt att påverka. Dina erfarenheter och dina insikter är viktiga och det är jättebra att du tar och får plats i den offentliga debatten.

Många hälsningar! Ulla-Mai C. L.


Tack för att du tog din tid att svara på våra frågor och hjälpa till med vårt arbete.

Chimen Haji, Skärholmen


Hej Kurdman! Jag vara glad impomerad och mycket optist för framtid Det var kull lysna dig och vad du tänkär. Du säger bra saker sverige och du förklara myket bra Du öpnar min ögon. TACK, Jag vara invandrare sista radden (blå skjortta) folkets hus i konferanss.

Kemal B, Stokcholm


Tjena Josef. Jag vill bara säga att du missade vår diskussion med Ulrika By om varför det finns fler killar än tjejer i högstadiumen i Skärholmen. Du borde ha varit med där och lyssnat eller kanske kommit med några bra förslag för det vet jag att du skulle.

Joakim F, Sthlm


Hej Josef! Tack för din medverkan på vårt seminarium du fick oss att få olika infallsvinklar med stort ansvar men också med stor ödmjukhet och framförallt att det finns hopp… ser framemot att få höra hela ditt anförande snart…

Monica, Stockholm


Hejsan Josef.
Tack för att du var med på vårt Dialog seminarium, det var verkligen intressant det du tog upp. Skönt att det finns andra som ser saker och ting på ett positivt sätt. Det är så lätt att klandra på samhället, men det du sa och tog upp stämmer till hundra procent. Tack igen.

Helena J.


Bäste Josef, 
jag ville skriva och tacka dig för din medverkan på vårat Dialog för lika värde seminarie, det var kalas trevligt att lära känna dig, all lycka till dig.

Den glade finnen, Jani …


Hej Josef, Tack för en upplysande och tänkvärd föreläsning i Åkersberga. Jag hoppas att du kan komma tillbaka och föreläsa för föräldrarna.

Carina R, Åkersberga


Tjena Josef! 
Hörde dig häromdagen på ”Lantz i P3” med Pontus Enhörning. Måste säga att du gjorde stort intryck på mig. Jag tycker att du hade väldigt många intressanta tankar och synpunkter. Lycka till imorgon i TV4-soffan!

Jesper E, Lund