Några elevkommentarer

Hej och välkommen. Du/Ni kan läsa fler elevkommentarer i gästboken.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Zakros Ahmadi


TACK för att du öppnade mina ögon om vilka möjligheter jag har i sverige, i 9an var det lite svårt för mig och läsa upp mina beyg men här i gymnasium går det jätte bra. Tusen tack. Zakros ahmadi från Edboskolan

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ronja


Josef, Tack! Du förtjänar helt enkelt beröm för man märkte att t.o.m den uppkäftigaste eleven lyssnade, vilket inte många lyckas med. Hoppas verkligen att du kan komma till våran skola någon mer gång innan jag går ut. Jag var på en ungdomsledarkurs i helgen och vi fick till uppgift att berätta om en till tre förebilder, du var en av mina. Anledningen till att jag valde dig som en av mina förebilder var att sättet du har föreläsningar på. Det väcker intresse och man vill bara höra mer och mer.

 

Österåker


----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hej Josef!

 

Vi tackar dig uppskattar allting som du har gjort för oss. Allt som du har sagt har både berört oss och fått oss att tänka om. På så kort tid har vi delat både skratt och tårar med varandra. Vi tycker att du är en stark person och en stor inspirationskälla för många. Du har upplevt mycket i ditt liv och av de händelserna göt du positiva saker, vilket är beundransvärt. Det som du berättar och säger får människor att tänka om, uppskatta det de har i livet och göra det bästa av det. Tack.

 

Du är en fantastisk människa som har åstadkommit mycket i vår skola och har framfört dina ord och tankar på ett bra och pedagogiskt sätt. Hoppas du är medveten om att vi kommer att sakna dig och att vi skulle vilja ha lektioner med dig vid flera tillfällen. Du har gjort mycket bra intryck på Sylteskolans elever. Vissa hade fördomar mot andra och nu har de flesta börjat ändra sig och sin attityd. Tack för det!

 

Hoppas alla dina kommande projekt lyckas och att du får en bra fortsättning.

 

Mvh, tjejerna i 9 SCA i Trollhättan
Valentina Gouneh, Aia Zainel, Johanna Sundebäck, Sara Gholam, Rim Kassem, Mary Börjesson, Amra Kevac, Sama Kareem, Marianne Jakob, Maria Kassalaian, Aida Angelija.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Elin

 

Josef, tjenare! Tack för dina fantastiska fyra lektioner! Man satt bänkad och lyssnade och önskade att tiden inte skulle ta slut. Ditt innehåll är intressant, och inte nog med det. Det är lärorikt, och viktigt att få veta om rasism, integration, medmera.

 

Haninge

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Noora


Hej Josef! jag heter noora och går i stbotvidsgymnasium, Du undervisade oss 4 gånger. Jag vill börja med att säga att du är fantastisk och en bra förebild för mig och många människor.tack så myckettttt.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

S.B


Det var jättekul att ha dig i vår skola idag, verkligen. Du fick oss att tänka efter, allt du sa fastnade í huvudet på mig. Jag brukar knappt lyssna på någon. Men du, du är nog bästast. Just nu vill jag bara kämpa som fan i skolan! Ser fram emot dem 3 lektionerna som är kvar.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

St: Görans Gymnasium

 

Guud vad bra du är på det du gör!!! Synd att det var sista gången idag.. Hoppas du kommer tillbaka till vår skola igen!! Jag har verkligen lärt mig mycket av dig under dom här dagarna. // En glad elev!!

 

Stockholm

 

 

------------------------------------------------------------------------------------
 

Elin

Herregud, bästa orden jag hört på länge. Helt otroligt bra. Sprider det vidare. En tjej på MSN hette gör sverige en tjänst, ha sex med en svensk. Efter att jag skrivit lite från din förläsning har hon nu ändrat uppfattning.


Dalarö/Haninge

 

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Hej Josef!

 

Idag var det skolavslutning för mig och övriga 9:or i Edboskolan och då fick jag läsa brevet du hade skrivit till oss elever. Det var jättekul att få läsa vad du tyckte och höra ännu mer av dina åsikter. Föreläsningarna med dig var toppen. Tyckte bara att du skulle veta det. Jag längtade varje gång till nästa lektion och varje gång satt jag med spetsade öron och lyssnade på vad du hade att säga.

 

Jag har alltid varit intresserad av de olika sakerna du tog upp. Bland annat rasism och fördomar. Det är någonting som jag tycker är mycket intressant att prata om. Inte minst för att det är en så stor del av samhället och den värld vi lever i, men att jag själv någon gång vill arbeta mer i frågan om det och tycker det är jätteintressant att få höra andras åsikter om det.

 

Du pratade mycket om att prioritera, vilket jag till viss del alltid varit bra på. Men sen efter första lektionen med dig så satt jag verkligen och funderade och bestämde mig för att lägga en plan på hur jag vill att mitt liv ska se ut. Jag vill gå gymnasiet nu. Sen kommer jag nog ta ett par år att arbeta.

 

Jag vill även arbeta utomlands och hjälpa till i fattiga länder. (Något du pratade om också). Sen när jag känner mig redo ska jag söka till Polishögskolan för att bli polis. Även om det kanske inte blir som jag tänkt så känns det väldigt skönt att ha en plan i alla fall. Och jag vill tacka dig, inte minst för den otroligt roliga och intressanta tiden jag fick dela, men att det är människor som du, som får mig att verkligen VETA att det ÄR rättigheter, fred, rättvisa och respekt mellan människor som jag vill jobba med. Om man har chans att förbättra världen, varför inte ta den då? Man lever bara en gång och gud vad kul man skulle kunna ha under sitt liv om man bara vill, vågar och försöker.

 

Så tack! Tack för att du fick mig att inse vad det är jag vill göra men också så fick du mig att vilja kämpa med det tills jag lyckas! Jag vet att jag inte kommer sluta försöka innan jag gör det jag vill göra i mitt liv.

 

Mvh Maria Avermark, Skogås (Edboskolan)