"Medborgargarden"                                                                                          

 Jag funderar starkt på att starta någon slags "medborgargarde" – för att försvara och skydda barn ifrån att bli misshandlade av "det första och existerande" rasist- och huliganmedborgargardet.
 
Ja, visst, det kan ju hända att någon nazist då startar ännu ett "medborgargarde" – för att försvara rasister och huliganer från "mitt medborgargarde".
 
Enkelt, då startar jag också ännu ett "medborgargarde" – som försvarar "mitt medborgargarde" mot nazisternas ”andra medborgargarde".
 
Ja, jag vet, då finns risken att "de första" – de som startade det allra första "gardet" – säter ihop ännu ett "medborgargarde".
 
Inga problem. I så fall samlar jag också till ännu ett nytt "medborgargarde" som ...
 
Hmmm ...
 
Fast, oj, vänta nu, nu blir det riktigt rörigt ... Det blir en jäkla massa "garden" som jagar, "försvarar" och misshandlar varandra här och var ... Lite som ett miniinbördeskrig som hela tiden eskalerar och riskerar att sluta med ett förödande och fullständigt okontrollbarinbördeskrig ...
 
Nej, förresten, jag ändrar mig och backar; tänker inte ta lagen i egna händer och starta någon "medborgargarde". Det är nog ingen bra idé.
 
Bäst att låta polisen sköta sitt jobb i lugn och ro.

Oavsett ondskans rot eller riktning ...